Kinderopvang

In de mooie grote ruimtes in Kaleidoscoop Campus biedt KomKids kinderopvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. 

In Kaleidoscoop Campus biedt KomKids:

  • Verkorte Kinderopvang met VVE voor peuters vanaf 2,5 jaar
  • Voorschoolse opvang vanaf 07:30 uur* en naschoolse opvang tot 18:00 uur* voor kinderen van basisschool Kaleidoscoop
  • Vakantieopvang in de schoolvakanties

* Verlengde opvang van 07:00 tot 07:30 uur en vanaf 18:00 tot 19:00 is op aanvraag mogelijk.

De basisschool en kinderopvang maken samen gebruik van de open keuken waar kinderen de lekkerste dingen koken, van het grote podium waar zij de mooiste optredens kunnen geven en van de speelzaal waar ieder kind heerlijk kan spelen. In de buitenruimtes kunnen kinderen rennen, klauteren, fietsen en ontdekken. Kortom; bij Kaleidoscoop Campus is er voor kinderen genoeg te spelen, leren, ontdekken en te doen.

Verkorte kinderopvang met VVE

Alle kunstenaartjes, zangers en zangeresjes, muzikantjes, bouwvakkertjes, chauffeurtjes, boekenwurmpjes en prinsesjes van 2,5 tot 4 jaar zijn welkom bij VKV Kaleidoscoop. We werken vanuit de methode Startblokken van Basisontwikkeling met uitdagende thema’s. Hiermee stimuleren we de ontwikkeling van het kind door spelend te leren.

Kinderen spelen in de huishoek, de bouwhoek, de leeshoek, de autohoek en de themahoek. Zij kunnen grenzeloos ontdekken met “Open Einde Materiaal”. Dit zijn materialen uit de natuur zoals steentjes, schelpen en takken en ook dopjes, lappen, touw, kurken en dozen. 

De kinderopvang en basisschool werken in Kaleidoscoop campus samen. Zij organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten, bijvoorbeeld optredens van kinderen, de Kinderboekenweek, de Kerst en Sinterklaasviering en knutselochtenden voor ouder en kind. 
 

KomKids Informatiewinkel

Op de website van KomKids staat informatie over alle opvangvormen en de kosten.

Vragen?

Gewoon vragen! Neem contact op met de afdeling Service & Advies van KomKids. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur via telefoonnummer 010 - 449 32 00